top of page

Canvi de dates

16, 17 i 18 d'octubre

Holi Diverlanders!

Us comuniquem que Diverland2, canviem de dates!!!

Aquest maleït virus no podrà amb totes i tots nosaltres, i sinó podem fer-ho a la primavera el farem a principis de tardor. Les noves dates són el cap de setmana del 16, 17 i 18 d’octubre, estarem més morenets i amb més ganes que mai de disfrutar, de passar-ho teta, de recordar aquells anys 80’s i 90’s i fer-ho amb la nostra gent i amb les bateries híper mega carregades.

El cartell d’artistes i activitats és pràcticament el mateix, i durant aquest temps d’espera encara podem preparar alguna bogeria més.

Totes les reserves d’allotjaments i entrades serviran per la nova data, i si teniu algun dubte us podeu dirigir per mail a info@intercalonge.com, si algú no pot assistir a les noves dates envieu un mail i des del càmping us explicaran com podeu fer per recuperar els diners.

De la mateixa manera, si heu comprat entrada de visitant al portal U98 Tiquets i no podeu venir a les noves dates programades, envieu un mail a soporte@axonstream.com i se us abonarà l’import de l’entrada.

Teniu fins el 30 de juny per demanar els abonaments dels diners, en cas que no pugueu venir.

Per altre banda, us volem donar les gràcies per la paciència i us demanem el màxim d’empatia, aquest és un projecte propi, amb fons propis i amb una tremenda il·lusió i esforç personal dela gent de l’Orquestra DiVersiones d’U98 Music. Diverland està dissenyat amb la única finalitat de crear espais i moments de diversió col·lectius, i ens posem a la vostre disposició per qualsevol dubte, us atendrem personalment a diversionesband@gmail.com.

Agraïm també a totes i tots els artistes, talleristes, col·laboradors, proveïdors, tècnics i esponsors per posar-nos les coses tant fàcils per poder moure de data, i especialment al nostre company de viatge: el Camping Internacional de Calonge.

Cuideu-vos molt, us estimem infinit, ganes boges de Diverland 2.

bottom of page